Finalment m’he decidit per aquest de la casa EVONESTOP.

El vaig veure instal·lat a Girona. Concretament era l’ajuntament que en tenia un vehicle recargarregant vehicles seus… m’hi vaig fixar i vaig buscar per internet.

Amazon el comercialitza a Espanya, però es fabrica a Anglaterra. Aquí el veureu a Amazon publicitat.

Personalment el vaig comprar directament al fabricant, perquè et permet una configuració que a Amazon no la té.

M’explico, Amazon el ven «pelat» sense poder fer cap modificació i quan estàs en un pàrking hi ha coses que s’han de tenir en compte ja que si no qualsevol veí pot trastejar-lo i inclús podrien agafar-te la corrent…

Com a seguretat jo el volia amb una claueta per la tapa del fussible i una altra per posar-lo en funcionament.

Aquest lloc web utilitza cookies per a que tingui una experiència més satisfactòria com a usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les cookies i l'acceptació de la nostra la política de cookies, prem l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies