Ja ha passat 1 setmana des que vaig començar els exercicis del vídeo anterior… el de «exercicis de ciàtica amb dolor«. La veritat és que he millorat bastant, però estic lluny d’estar bé.

Com que sóc constant amb els exercics (2 vegades al dia), li vaig demanar a la fisio que necessitava més i que em donés més exercicis més «canyeros».

Després de llegir l’informe de la RMN que vaig fer-me fa uns dies, em va donar la sèrie de 18 exercicis que us deixo en aquest postPDF.

En 10 dies vol vure’m a veure què tal…

Aquest lloc web utilitza cookies per a que tingui una experiència més satisfactòria com a usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les cookies i l'acceptació de la nostra la política de cookies, prem l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies