Com podeu veure…1365 km!! i encara em quedaven uns 121 km per fer…

No és el meu rècord (que està en poc més de 1.400), però sí una de les vegades que n’he fet més.

No sé qui és el truc… jo el que faig és conduir SEMPRE en elèctric dins de ciutat, en trajectes curts, per les rondes a BCN, aprofitar les baixades, no anar a més de 90 en elèctric i tot això que s’aprén en aquest tipus de conducció.

La veritat és que requereix aprendre aquest tipus de conducció… és bastant diferent que els cotxes de benzina o dièsel…

Jo aprenc amb el mètode d’assaig/error i el que diuen altres conductors… i no em va malament

Aquest lloc web utilitza cookies per a que tingui una experiència més satisfactòria com a usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les cookies i l'acceptació de la nostra la política de cookies, prem l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies