Tard o d’hora havia de passar. Sobre el 20 de maig vaig fer la primera caiguda amb els patins. Bé de caigudes ja n’havia fet unes quantes, però com aquesta cap.

En una baixada en gir vaig caure pel costat contrari del què girava… vaja una caiguda «lletja». Em vaig regirar el genoll dret i durant els primers dies quasi no podia caminar… si no fos que per «responsabilitat» anava a treballar la veritat és que m’hagués hagut de donar de baixar per recuperar-me.

No m’he trencat res, sinó un estirament de lligaments que requereix una mica de fisio i «bondat».

Espero recuperar-me aviat per continuar amb l’aprenentatge!!!

Aquest lloc web utilitza cookies per a que tingui una experiència més satisfactòria com a usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les cookies i l'acceptació de la nostra la política de cookies, prem l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies