Ja feia temps que ho tenia en ment. Com ja sabeu l’edat arriba a tothom i alguna de les seves conseqüències és la «vista cansada». Així que, ni corto ni perezoso, em vaig decidir a intervenir-me els ulls.

També, envalentonat a causa que ja fa més de 20 anys vaig fer-ho d’astigmatisme i hipermetriopia i va ser un gran èxit.

Després de mirar algun que altre lloc vaig decidir-me per la Clínica Baviera a Barcelona.

Va ser el lloc que més em va agradar pel tracte i professionalitat, i de retruc pel preu cosa que no buscava el més barat sinó el que em donava més confiança.

Aquest lloc web utilitza cookies per a que tingui una experiència més satisfactòria com a usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les cookies i l'acceptació de la nostra la política de cookies, prem l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies