Com que XAE vol aprofitar el màxim les oportunitats que té amb aquest tipus de vehicle va buscar informació de quins passos a seguir, instal·ladors….

Vaig estar donan vàries voltes informant-me, buscant opinions… finalment però, quan va arribar el moment de «posar fil a l’agulla» em va anar molt bé aquesta informació de la Generalitat que ho resumeix molt bé, i que «fil per randa» vaig seguir i aconseguir. Veiem-ho:

 

— Us deixo aquest enllaç de l’ICAEN de la Generalitat que em va ser IMPRESCINDIBLE.

— Molt útil l’apartat «10 passos per instal·lar un punt de recàrrega a casa».

Personalment, amb qui finalment em vaig decidir va ser amb el Sr. Juan Álvarez Granados de Vilanova i la Geltrú. Telèfon de contacte 678500518.

Si esteu al Garraf us el recomano personalment, com a persona responsable, professional i amb moltes ganes de fer la instal·lació o a la comunitat sencera.

 

Quan ja ho vaig tenir tot lligat, vaig enviar la carta-model (feta per l’ICAEN) a l’administrador de la comunitat.

 

 Ara a esperar 1 mes per començar la instal·lació, sempre i quan la comunitat no vulgui fer-la per a tothom…

 

Aquest lloc web utilitza cookies per a que tingui una experiència més satisfactòria com a usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les cookies i l'acceptació de la nostra la política de cookies, prem l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies